Losos se smetanovým špenátem

Losos se smetanovým špenátem

U chilli con carne jsou důležité ingredience, ze kterých pokrm poskládáte. Co se masa týče, protože jsem neměla v úmyslu všechno dusit dvě hodiny, volila jsem kvalitní farmářské uleželé hovězí, vyvěšené za sucha, pro které chodím v Praze do The Real Meet Society (prodejna kousek od Mánesa). Odtud je i mleté. A prozradím jednu věc – na nudličky jsem nepokrájela celý ten plátek krku, kousek jsem si nechala a druhý den si z něho zkusila udělat biftek jen na oleji, se solí a pepřem – úúúlalá! Ono když je maso kvalitní a správně zpracované, pochutnáte si i na bifteku z krku! Fakt že jo. Kdo má rád prorostlý vysoký roštěnec, bude si libovat, protože blanky mezi masem z krku jsou jemnější a opraží se skoro do křupava. Ale jak říkám, zkoušejte to jen s vyzrálým a kvalitním masem, jinak přijdete o zuby i o nadšení.

Vloženo 2017-03-15 Recepty 0 322

ZANECHAT KOMENTÁŘLeave a Reply

Musíte být  přihlášen,  aby jste mohl přidat komentář.

ARCHIV BLOGU

KATEGORIE BLOGU

Poslední komentáře

Žádný komentář

Hledat v blogu

RECEPTY

Menu